Indienen claim

U wilt een claim bij ons indienen

Als u dat nog niet heeft gedaan, adviseren wij u eerst de check te doen op www.schadezonderdader.nl. Hierdoor weet u meteen of het zin heeft om uw claim bij het Waarborgfonds in te dienen. Ook raden wij u aan de antwoorden op de meest gestelde vragen door te nemen. Zo voorkomt u dat u veel moeite moet doen om de schade bij ons te melden, terwijl achteraf blijkt dat deze – om wat voor reden dan ook – door ons niet in behandeling genomen kan worden.

Houd uw gegevens bij de hand
Voor het invoeren van uw claim, vragen wij u naar uw Burger Service Nummer (BSN, vroeger Sofinummer). U vindt dit nummer op rijbewijs, paspoort of ID-kaart. Ook moeten wij uw geboortedatum en het kenteken van uw auto weten.

Privacy
De gegevens die u ons stuurt, worden verwerkt in de databank van Stichting Centraal Informatiesysteem van de Nederlandse verzekeringmaatschappijen. Hun privacyreglement is op de claim van toepassing.

Fraude
Wij gaan er vanuit dat u alle vragen bij het invoeren van de claim naar waarheid zult beantwoorden. Als u opzettelijk onjuiste informatie aan ons verstrekt, is dat een misdrijf en zullen wij aangifte doen en uw gegevens melden bij Stichting Centraal Informatiesysteem Schade (CIS).

Indienen Claim->

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw bezoek gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Meer informatie.

de Vereende Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

×