De risico’s van onverzekerde en onbekende voertuigen in het verkeer

De risico’s van onverzekerde en onbekende voertuigen in het verkeer

Op donderdag 15 december organiseert AM de AM:schadedag. Naast diverse sprekers uit de schadebranche verzorgt de Vereende één van de parallel sessies. Specialist verzekeringstechniek Jelle Smits gaat dieper in op de risico’s van onverzekerde voertuigen en onbekende daders in het verkeer.

Naast een algemeen beeld van het Waarborgfonds en de Vereende zal een aantal veelvoorkomende type claims worden besproken. Deelnemers krijgen ook ruimschoots de gelegenheid hun eigen vragen in te brengen.

In ieder geval zullen worden behandeld: schaden aan geparkeerde auto’s, schaden door gestolen auto’s en schaden door gemoedsbezwaarden. Ook wordt de positie van het Waarborgfonds Motorverkeer voor schaden in het buitenland (E.U.) toegelicht.

 

Jelle Smits

Jelle Smits is ruim 30 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. Zijn loopbaan startte bij een verzekeringsmakelaar in Rotterdam. Daarna heeft hij gewerkt bij diverse verzekeraars en sinds 2001 is Jelle werkzaam in diverse (management) rollen bij Waarborgfonds Motorverkeer en Nederlands Bureau; beide ‘door de Vereende’. Tevens is Jelle lid van de Raad van Advies van het PIV en deelnemer aan het ‘platform Motor’ bij het Europese Verbond van Verzekeraars (Insurance Europe).

 

Lees meer over de AM:schadedag op http://rrm.amweb.nl/sessies/sessies/parallel