E-mailadressen Waarborgfonds en Nederlands Bureau

14 juli 2021 - Vanaf vandaag is het Waarborgfonds Motorverkeer en het Nederlands Bureau te mailen met een ‘eigen’ mailadres: [email protected] en [email protected]. Ook de medewerkers van de Vereende die namens het Waarborgfonds en Nederlands Bureau mailen, zullen mailadressen met deze domeinnamen gebruiken.

“Verhogen van de klanttevredenheid en het creëren van meer duidelijkheid voor claimanten en onze relaties zijn de belangrijkste redenen hiervoor”, geeft Bert Sonneveld, Manager Marketing & Acceptatie aan. “Wij willen klanten zo goed en soepel als mogelijk helpen; dat past bij onze rol in het bieden van slachtofferbescherming’.

De naam de Vereende is in september 2016 geïntroduceerd. Alle bedrijfsonderdelen, en dus ook het Waarborgfonds en het Nederlands Bureau, communiceerden vanaf dat moment met de naam de Vereende. Deze naam werd al snel een begrip in de markt. Voor sommigen mensen was het niet altijd duidelijk of ze met het Waarborgfonds, Nederlands Bureau of met de Vereende mailden. Om dat duidelijk te maken, zijn de e-mailadressen van het Waarborgfonds en het Nederlands Bureau aangepast.

De nieuwe e-mailadressen zijn te vinden op de betreffende website:

Waarborgfonds: https://waarborgfonds.vereende.nl/contact
Nederlands Bureau: https://nlbureau.vereende.nl/nl/contact

Wij verzoeken u, claimanten, verzekeraars en andere relaties om de ‘oude’ e-mailadressen in hun systemen en mailgeheugen te vervangen door de nieuwe e-mailadressen.

Uiteraard blijven de oude e-mailadressen de komende maanden nog gewoon werken.

Tags