Sneller en efficiënter uw claim indienen bij het Waarborgfonds

03 november 2022- Met het nieuwe schadeportaal kunt u nu nog sneller en efficiënter uw claim indienen. Het nieuwe schadeportaal bevat veel handige functionaliteiten waardoor uw aanvraag sneller wordt behandeld. Bent u ook benieuwd wat er is veranderd?

Vernieuwd schadeportaal met handige functionaliteiten

 

Direct vanuit de nieuwe homepage van het Waarborgfonds kunt u het vernieuwde schadeportaal openen. Vervolgens kunt u in 6 stappen een claim indienen.

 

  • Stap 1: allereerst stellen we een aantal checkvragen om te zien of de claim wel in aanmerking komt voor een vergoeding door het Waarborgfonds.
  • Stap 2 t/m 5: na de check vragen wij alle benodigde informatie om de claim compleet aangeleverd te krijgen.
  • Stap 6: binnen 15 minuten na het definitief indienen van de claim ontvangt u een samenvatting met alle antwoorden op de gestelde vragen en het dossiernummer.

 

Om het zo eenvoudig mogelijk te maken is er gekozen voor toegankelijk B1 taalgebruik en kunt u met behulp van uitgebreide digitale helpfuncties een complete claim aanleveren. De schade kan bijvoorbeeld gemakkelijk op een plaatje van een voertuig worden aangegeven. Naast deze verbetering is er nu ook een postcodecheck waarmee uw adresgegevens automatisch worden ingevuld. Wist u dat de schadelocatie opgezocht kan worden door middel van Google Maps? Bovendien kan de getuige via e-mail of sms benaderd worden voor het indienen van een verklaring. Om het nog makkelijker te maken zijn de upload faciliteiten ruimer om bijlagen mee te sturen en is er een uitgebreide helpfunctie met tekst- en videofragmenten. Een claim indienen kan nu zelfs ook via uw smartphone of tablet, hoe mooi is dat!

Win-win situatie

 

Het Waarborgfonds is weer klaar voor de toekomst met een gebruiksvriendelijk schadeportaal voor onze particuliere claimanten. U kunt een schade door middel van een duidelijke structuur met 6 stappen, controlevragen en hulpfuncties nog makkelijker en sneller indienen. Alle verbeteringen zorgen voor een snellere behandeling van uw claim, omdat deze completer worden aangeleverd.

Door meer gerichte vraagstelling en een betere filtering in stap 1 weet u meteen of u wellicht in aanmerking komt voor een vergoeding. Heeft u of uw klant schade door een onbekende of onverzekerde dader? Neem dan snel een kijkje op www.Waarborgfonds.nl!

 

 

Hier blijft het niet bij, binnenkort volgt ook de oplevering van het schadeportaal voor de professionele wegmeubilair claimanten. 

 

Kaajal Bhikhi Kaajal Bhikhi | Medewerker schadecentrum

In 6 stappen bij waarborgfonds

Tags