promotiemateriaal

Bestel hier uw flyers en banners over het Waarborgfonds.

We willen graag dat iedereen die recht heeft op een schadevergoeding van het Waarborgfonds ook daadwerkelijk een claim indient. Daarom hebben we een flyer en online banners ontwikkeld. Hiermee kunt u uw relaties informeren wat zij kunnen doen als zij schade hebben door een onbekend of onverzekerd motorrijtuig.

Hieronder kunt u de flyer gratis bestellen en de banner(s) downloaden. Onder kunt u ook een voorbeeld van de flyer zien.

Flyer

Deze korte, overzichtelijke flyer hebben we gemaakt om mensen te informeren over de mogelijkheden van het Waarborgfonds. U kunt de flyer bijvoorbeeld in een rek met informatiefolders of op uw balie leggen. Als u nog onze oude brochure heeft, verzoeken wij u vriendelijk die in de papierbak te gooien, omdat die niet meer actueel is.

Folders bestellen

Banners

Als u via uw website uw relaties wil wijzen op het Waarborgfonds Motorverkeer kunt u daar een van onderstaande 6 banners gebruiken. De banners zijn zowel bewegend (.GIF) als statisch (.PNG) te downloaden in de formaten 250x250, 300 x250 en 468x60. U kunt de banners donwloaden door deze met de rechtermuisklik op te slaan.

U kunt de banners laten doorlinken naar https://waarborgfonds.vereende.nl.

Klik met uw rechtermuisknop op opslaan nadat u op 'download' heeft geklikt.

Voorbeeld flyer

Voorkant flyer

Achterkant flyer