Welkom bij het Waarborgfonds Motorverkeer

Het Waarborgfonds Motorverkeer is er voor iedereen die door een motorvoertuig schade heeft geleden en met die schade niet terecht kan bij de eigen verzekeraar. Bijvoorbeeld als de veroorzaker is doorgereden, niet verzekerd is of reed in een gestolen motorvoertuig. Binnen een paar minuten weet u of u uw claim kunt indienen bij het Waarborgfonds!

In 6 stappen uw schade melden?

NU CLAIM INDIENEN

Mogelijk kunt u uw schade bij het Waarborgfonds Motorverkeer indienen. Er zijn echter wel voorwaarden waar uw claim aan moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan bewijs.

Via ons vernieuwde klant portaal weet u binnen enkele minuten of u uw claim kunt indienen.

Schade melden via keuze video

Wilt u liever via onze interactieve video ontdekken of uw claim in aanmerking komt voor indienen kan dat ook. In onze video maakt u keuzes, specifiek gericht op uw schadevoorval. Zo komt u er ook binnen enkele minuten achter of u uw claim kunt indienen.

Vragen over schade?

U kunt niet met alle schades bij het Waarborgfonds terecht. Voor een aantal schades moet de eigen verzekeringsmaatschappij of die van de dader benaderd worden. Weten wat u moet doen? Of meer informatie over wanneer u terecht kunt bij het Waarborgfonds leest u hier.

lees meer